Υποτροφίες της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ενημέρωση για τη λειτουργία της Γραμματείας του Τμήματος σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης της λοίμωξης COVID-19.

TΡΟΠΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Επιστολή ΟΑΣΑ για έκδοση και ανανέωση των προσωποποιημένων καρτών του ΟΑΣΑ σε φοιτητές που δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο.

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS+ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ CIVIS ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020-2021

Όσοι φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες) ενδιαφέρονται και πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, όπως αναφέρονται αναλυτικά στην επισυναπτόμενη προκήρυξη, μπορούν να στείλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας (secr@geol.uoa.gr) με προθεσμία 9 Οκτωβρίου 2020.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ (DAAD)

Ανακοίνωση της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) σχετικά με τη χορήγηση υποτροφιών για φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές από την Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΤΟΥΣ 2021

Το Ίδρυμα, το έτος 2021, θα χορηγήσει τέσσερα (4) Βραβεία, έκαστο ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, και συγκεκριμένα ένα (1) βραβείο ανά επιστημονικό τομέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ανακοίνωση Γ.Σ. Τμήματος, 15.09.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ Σ.Θ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. Ι. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ανακοίνωση Κοσμήτορα Σ.Θ.Ε. Καθηγητή κ. Ι. Εμμανουήλ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις

Προθεσμία Αιτήσεων στο ΔΠΜΣ "Ωκεανογραφία και Διαχείριση του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος"

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΠΜΣ "ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"

Οι αιτήσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών "Ωκεανογραφία και Διαχείριση του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος" που συνδιοργανώνεται από το ΕΚΠΑ και το ΕΛΚΕΘΕ θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 18η Σεπτεμβρίου 2020.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ 2 ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΜΣ "ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο "Γεωπολιτική Ανάπτυξη, Γεωστρατηγική Σύνθεση και Σπουδές Αμυνας και Διεθνούς Ασφάλειας", το οποίο λειτουργεί στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το ΤΑΜΕΙΟΝ ΑΡΩΓΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΜΕΣΣΙΙΝΙΩΝ ΦΟΙΤΜΤΩΝ THE ΙΕΡΑΣΜΙΙΤΡΟΠΟΑΕΩΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ προκηρύσσει συμφώνως: με το ΦΕΚ 1 13/13/29- 1-2009, γιιχ το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 τις κάτωθι υποτροφίες σε νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.