ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΔΕΠ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ"

Το Κέντρο Αρχιμήδης διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο με τίτλο "Από το Εργαστήριο στην Αγορά: Προστασία και Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων", την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00–14:00 στη Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, από τους Αντώνη Λιβιεράτο, Επ. Καθηγητή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, και Ακαδημαϊκό Σύμβουλο του Κέντρου Αρχιμήδης, και Δρ Γιάννη Δημητρακόπουλο, Υπεύθυνο του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας στο Κέντρο Αρχιμήδης.

Το Εργαστήριο στοχεύει στην ενημέρωση των ερευνητών σε θέματα προστασίας και αξιοποίησης αποτελεσμάτων εφαρμοσμένης έρευνας μέσω της διαδικασίας της μεταφοράς τεχνολογίας.

Το Εργαστήριο απευθύνεται στα μέλη της πανεπιστημιακής/ερευνητικής κοινότητας των ΕΚΠΑ, ΙΙΒΕΑΑ, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, συνεργαζόμενοι φορείς στο Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνολογίας του Κέντρου Αρχιμήδης στο πλαίσιο της Πράξης του ΕΠΑνΕΚ «Άξονας Β: Χρηματοδότηση Λειτουργίας Δομών και Δράσεων Μεταφοράς Τεχνολογίας».

Για την πρόσκληση και το πρόγραμμα: https://lnkd.in/e6JXzEE

Για εγγραφές: https://lnkd.in/dfs-M9qT

Για περισσότερες πληροφορίες: ttο.archimedes@uoa.gr

Πρόσκληση και Πρόγραμμα για 3ο ΤΤ Workshop Αρχιμήδη ΕΚΠΑ

Από το Εργαστήριο στην Αγορά Προστασία και Αξιοποίηση ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΕΚΠΑ