ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΘ. YEHOUDA ENZEL "HALITE DEPOSITION IN THE DEAD SEA: THE ONLY MODERN ANALOG OF HOW TO ACCRETE THICK HALITE SEQUENCES INT THE GEOLOGIC RECORD"

Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023
Ομιλία καθ. Yehouda Enzel "Halite deposition in the Dead Sea: the only modern analog of how to accrete thick halite sequences int the geologic record"

Την Τετάρτη 11/1 στις 13:30 στο Αμφιθέατρο "Ιωάννης Δρακόπουλος" θα πραγματοποιηθεί υβριδικά ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Ισραήλ Yehouda Enzel, ο οποίος κάνει το sabbatical του αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος.

Στην ομιλία ο Καθηγητής θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του για το θέμα " Halite deposition in the Dead Sea: the only modern analog of how to accrete thick halite sequences int the geologic record".

Η ομιλία έχει ως στόχο την γνωριμία των μελών του Τμήματός με τον συνάδελφο από το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και την ανάπτυξη εποικοδομητικών συζητήσεων σε θέματα κοινού ερευνητικού ενδιαφέροντος και θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο σύνδεσμο: uoa.webex.com/uoa/j.php

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει