ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 23-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Εθελοντική Αιμοδοσία Εαρινού Εξαμήνου 2024

Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοπεταλίου την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων (Γραφείο 301) της Φιλοσοφικής Σχολής, ώρες 11:00-15:30, σε συνεργασία με το Ε.ΚΕ.Α.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που θα μας εξασφαλίσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).

Όπως πάντα, η αιμοδοσία μας θα είναι εθελοντική και οι μονάδες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Παρακαλείστε θερμά όσοι θέλετε να αιμοδοτήσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης και ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, αλλά και λήψης δείγματος από την παρειά, για την εγγραφή στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19. Για το έλεγχο του αριθμού των προσερχομένων και την αποφυγή συνωστισμού, θα πρέπει να κλείσετε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkDO_4vju6i2m37ktOmZ0jnv8VwcWyAWtdcrpNS75ZpNbERQ/viewform?usp=sf_link)  ή μέσω τηλεφώνου στα 2132146716 και 2132146726 (καθημερινές, 9:00-15:00).

Είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας (facebook: αιμοπετάλιο/aimopetalio, email: aimopetalio2002@gmail.com).

Σας περιμένουμε!

Σας επισυνάπτουμε επίσης δύο αρχεία. Το αρχείο pdf περιέχει την ανακοίνωση της αιμοδοσίας, καθώς και ορισμένες επιπλέον πληροφορίες για τους αιμοδότες. Το αρχείο jpg αποτελεί εικόνα με την οποία μπορείτε να συνοδεύσετε το κείμενο εφόσον επιθυμείτε.

Θα θέλαμε η ανάρτηση να γίνει άμεσα αν είναι εφικτό, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να κλείσουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας!

Με εκτίμηση,

Αιμοπετάλιο